0
Nákupní košík
Váš košík je prázdný
Přihlásit se Registrovat

Přihlaste se ke svému účtu

Uživatelské jméno *
Heslo *
Pamatovat si mě

Vytvořit účet

Pole označená hvězdičkou jsou vyžadována (*).
Jméno *
Uživatelské jméno *
Heslo *
Ověření hesla *
Email *
Zadejte email znovu*
Captcha *

logo bylinkovy doktor

Lanolin bezvodý kosmetický 100g

Lanolin na výrobu kosmetických přípravků 100 g.
Prodejní cena149,00 Kč
Celkem bez daně:123,14 Kč
Hodnota DPH25,86 Kč
Počet kusů skladem: 12
lanolin-100-g
lanolin-100-g-2
lanolin-100-g-3
Popis:

INCI

Lanolin

CAS

8006-54-0

EINECS

232-348-6

Charakteristika

Bezvodý lanolín je tuk získaný z ovčí vlny. Je složený z esterů mastných kyselin.

Hmotnost lanolinu v balení: 100 gramů
Vzhled: mazlavá hmota
Barva: žlutá
Vůně: charakteristická
Bod tání: 38-44 °C
Bod vzplanutí: 276 °C

Účinky v kosmetice

  • V kosmetice se využívá pro své změkčující, zjemňující, hydratační, ochranné a ošetřující vlastnosti.
  • Krémům dodává mastnou, bohatou strukturu.
  • Lehce se vstřebává do pokožky, proto je vhodný na suchou, citlivou nebo namáhanou pokožku, popraskanou kůži a rty. Na pokožce vytváří ochrannou bariéru.
  • Pro své hydratační a zvláčňující účinky je vhodný na suché nebo namáhané vlasy.
 

Použití v kosmetických produktech

Péče o pokožku, pleť, rty, vlasy: např. pleťové krémy, tělové krémy a balzámy, pleťové vody, opalovací kosmetika, mýdla, vlasové kůry, přípravky na holení, rtěnky a balzámy na rty, dětská kosmetika atd.

Země původu

EU

Balení

v plastovém kelímku

Počet zobrazení:
0
.

Hodnocení

Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu.