Bylinková procházka CHKO Blanský les bylinář MUDr. Zbyněk Mlčoch botanik Sedlák

JIŽ SE USKUTEČNILO. 

 


Účinky rostliny:

Dovolujeme si vás pozvat na bylinko-botanickou procházku do CHKO Blanský les u Českých Budějovic. Milovník botaniky Martin Sedlák vám poví jak poznat jedlé i jedovaté rostliny v přírodě. Bylinář a lékař Zbyněk Mlčoch vám stručně povykládá něco o tom, co z léčivých rostlin sbíráme, jak "to" zpracováváme a jaké má jednotlivá bylinná droga účinky na lidské zdraví. 

Kdy: sobota 31.7.2021, 13 - max. 18 hod.

Kapacita: 25 osob

Cena akce: 400 Kč (storno podmínky na vrácení platby - klikněte prosím zde)

Organizátor: Martin Sedlák

Fotografie z minulé akce: https://www.facebook.com/groups/BylinkyProVsechny.cz/permalink/2050593175092689/ 

Jak si zamluvit místo? Napsáním na email níže (v zeleném proužku).

Místo setkání před procházkou: parkoviště u železniční stanice Třísov zde, prohlédněte si mapu předem, ať nebloudíte a nejste ve stresu ;)
Prosíme přijďte již kolem 12:45 hod., abychom mohli ve 13:00 již vyrazit do přírody. Děkujeme. Kdo přijde pozdě, musí nás doběhnout. :)

Trasa: trasa kudy půjdeme na mapy.cz je zde (na trase stoupání do kopce, nevhodné pro špatně pohyblivé osoby!)

Délka trasy: cca. 4,1 km; zvolíme pomalé tempo, půjdeme krajinou listnatého lesa, kamenité louky, kolem řeky, bude příležitost vidět různá prostředí, ve kterém rostliny žijí a rostou.

Fotografie jedné z vycházek v minulosti zde: https://www.facebook.com/groups/BylinkyProVsechny.cz/permalink/1705162522969091/

Lektoři:

  • Martin Sedlák (dlouholetý milovník botaniky),
  • MUDr. Zbyněk Mlčoch (bylinář věnující se léčivým rostlinám od roku 1994; absolvent a v současné době i lektor Školy přírodních terapií v Českém Krumlově). 

Martin Sedlák botanik   MUDr. Zbyněk Mlčoch bylinkář bylinář fytoterapeut

S sebou si vezměte: repelent, pití, boty do ne/pohody, pokrývka hlavy (klobouk, kšiltovka, ...), pláštěnka, poznámkový blok (ev. fotoaparát a diktafon na focení rostlin a nahrávání mluveného slova). Propiska pro každého zdarma na místě.

Možnost zamluvení místa nebo míst na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Odesláním platby kurzista souhlasí s těmito storno podmínkami:

  • Do 23.7.2021 23:59 hod. možnost vrácení celé částky 400 Kč na požádání bez udání důvodu.
  • Od 24.7.2021 00:00 hod. není možné částku 400 Kč již vrátit, kurzista ale může za sebe poslat náhradníka.
  • V případě nečekané události (velmi špatné počasí, nemoc lektora/lektorů, pokračování koronavirové pandemie s nemožností srocování více osob na jedné akci), bude účastník informován SMS zprávou a bude mu vrácena celá částka 400 Kč.